Workshops
Dance Initiation

by our beloved volunteers

  • Date: Friday 7.30-8.30pm & Saturday 7-8pm

  • Duration: 1 hour

  • Number of participants:

  • Location: Barn

  • Price: Free

Machine Workshop

by Théodore Lefeuvre

  • Date: Saturday - 11am-1pm

  • Duration: 2 hours

  • Number of participants:

  • Location: Barn

  • Price:

Gnomes’ Ball
  • Date: Saturday - 11.30am-12.30pm

  • Duration: 1 hour

  • Number of participants:

  • Location: Yard

  • Price: Free

Accordion workshop

by Amélie Denarié

  • Date: Saturday - 1pm-4pm

  • Duration: 3 hours

  • Number of participants:

  • Location: Hotel

  • Price:

Dance workshop

by Kaz Kan Zie

  • Date: Saturday - 1pm-3pm

  • Duration: 2 hours

  • Number of participants:

  • Location: Barn

  • Price:

Presentation of le Labo M
  • Date: Saturday - 3pm-4.30pm

  • Duration: 2 hours

  • Number of participants: ∞

  • Location: Garden

  • Price: Free

Storytelling stroll
  • Date: Sunday 10.30-11.30am

  • Duration: 1 hour

  • Number of participants: ∞

  • Location: Allée des Seigneurs

  • Price: Free

Ensemble Music Workshop

by Ribambal

  • Date: Sunday 1pm-3pm

  • Duration: 2 hours

  • Number of participants:

  • Location: Hotel

  • Price: